Neem contact met ons op

Inmiddels zijn alle appartementen en maisonnettes verhuurd. Heb je vragen over BLEND? Neem dan contact op met het team van Stienstra via KCC@stienstra.nl of telefonisch via 045-5638300. Ook kun je een bericht achterlaten via het onderstaande contactformulier. Wij staan je graag te woord!

Stienstra Wonen

Vastgoed zit Stienstra in het bloed. Sinds 1961 is Stienstra als vastgoedonderneming actief in heel Nederland. Stienstra richt zich op bestaande en op nieuwbouwwoningen in het middensegment.

De portefeuille van Stienstra omvat enkele duizenden woningen. Omdat Stienstra al zo lang in het vastgoed zit, heeft de onderneming, dankzij ervaringen en ontwikkelingen in het verleden een scherpe blik naar de toekomst. Stienstra weet wat er vandaag én morgen speelt in de Nederlandse woningmarkt en kent de wensen van de huurders: optimaal woongenot met de juiste prijs-kwaliteitverhouding. Stienstra heeft voor jou een ruim aanbod van huurwoningen. Woningen en appartementen door heel Nederland. Woonplezier is één van de belangrijkste levensbehoeftes en daar dragen wij graag aan bij. Jouw woonwensen staan bij ons centraal.